Tuesday, January 20, 2009

buy T shirt charity for Gaza, show ur concern!

salam,

sempena kutipan derma yg KUC ngan MCS bt this whole week, dorg juge ade menjual t shirt charity for Gaza yg berharge 12 euro sehelai.. design die mmg cun gle so x rugi kalo korg beli.. lagipon apelah sgt 12 euro tu kn, just think this is for charity.. igt la kte slalu mkn kt Banna Thai tu dah berbelas euro, ape salah nye kalo kali nh korban kn mee yg sedap gile kt Banna Thai tu and buy the t shirt. at least korg do something for Gaza. Maybe duit korg 12 euro tu dorg boleh beli ubat or food or anything else that they need. so, korg dapat la pahale. InsyaAllah kalo kte sedekah kepada org yg memerlukan Allah akan melipat ganda kan rezeki kite. so sape2 yg tercetus rase nk beli disamping menderma ini boleh la pg booth kt boole or kt brookfield. so nh design for the t shirt yg direka khas dgn ikhlas nye oleh incik kamil








2 comments:

love is... said...

T-Shirt ini dibuat dari company online V kan?

Jika ya, beli lah T-Shirt ini kerana kualiti T-Shirt nie OK.

Harganya pun OK.

Pejamkan mata, bayangkan berapa peratus bahagian 12 Euro dengan jumlah biasiswa yang diperolehi selama setahun.

Tak sampai 2 peratus pun kan.

Menarik kan!!

nikwani said...

ye betol tu.. mmg teramat betol
hanya 2% from our allowance can help people in Gaza.. sng kn nk tolong org? kn? kn?