Monday, December 1, 2008

princesses of narnia

SWANS ATTACK!!!
reported by : nadia

DECEMBER 1st,THE LOUGH;setelah 4 hari berhibernasi di dalam istana putih yg terletak di Narnia,4 Princesses (princAlign Leftess kak yong,princess nikwani,princess ira & princess nadia..) akhirnye mngambil keputusan untuk meninjau keadaan rakyat jelate yg hanye bercuti selame 2 hari..(haha,pity them weekend 2 hari je,kami 4 hari~~lalala~~)

Jajahan pertama yg di tuju adalah Brookfield..bkn niat mereke berempat untuk melawat saudara mara yg menghuni di situ tetapi kerinduan terhadap PRINCE ANDRE TOULOUSE (sebenarnye tersilap eje..kak yong marah..hihi..scandal kak yong~~)telah mnyebabkn mereke pergi ke sane..(sebenarnye ktrg g buat online practicle..hihi...alhmdulillah score..hihi)..setibe di tempat beribadah,mereke berempat menjadi sangat kagum kerane ramai rakyat jelate yg telah berhijrah keluar dari istana putih ade di sane.Mereke semua sedang sibuk berdiskusi untk mnghadapi ujian pada minggu depan..namun begitu,sempat juge mereke beramah mesre mghilangkn rindu...

Setelah semua orang bersurai,4 puteri narnia tadi hilang arah..make,mereka bersetuju untuk melawat haiwan2 belaan mereke..make,mereke mnghubungi puteri 5 (erica) untuk turut serta melawat haiwan belaan mereke..puteri 5 sampai dengn menunggang kude..(nek beskal je actually..hikhik)..
pada asalnya,kekanda Adilah telah bermurah hati menawarkn diri untuk mengiringi puteri2 sekalian ke The Lough..namun atas sbb2 tertentu,perancangn terpaksa dibatalkan...namun begitu,puteri berlima masih berharap agar kekande adilah dapat mngiringi mereke berempat ke sane nnti pada suatu hari untuk menerangkn faktor swan2 belaan puteri2 itu yang telah berubah menjadi buas..

Di sini saye lampirkan gambar2 bukti keganasan swans tersebut:




swan ini cube mnyerang princess 4 dan princess 3..
(perot swan niy lgi beso dari bdn princess..nk bwk asuk beg confirm xmuat!mkn ape ntah swan niy..swan gergasi!!)


princess 4 cube menjinakkan seekor swan gergasi..yg buas~
(jgn notty2 k sweety..behave taw~~!)



princess 2 yg cube berbuat baek namun telah digigit oleh swan tersebut..
(tgok tu..style swan niy pandang pon kte da tawu ade udang disebalik yee mee Banna Thai..hikhik)



lihat..princess sumer ketakutan~~
(princess 3?tgh kire bape kampung bley dijamu hasil sembelihan swan2 tu ke??)


princess 1 hampir membuat cubaan membunuh diri kerana depressed dgn sikap swans yg semakin buas..naseb dapat diselamatkn oleh princess 4..
(rakyat jelate..sile wat sujud syukur ye kerane anda tidak kehilangn princess 1..hihi)

keceriaan princess 5 tidak bertahan lama apabila kuda tunggangannye turut diserang oleh swan..


cubaan swan ini untuk mnjadi spy dpt dihidu oleh puteri2..

(tkot kene sembelih laa tu..raye korban da dekat..hihi)

make princess berempat telah melakukan hukuman..

(lihat!!princess 5 cube mnggulingkn swan itu dgn kudenye!princess 4 cube menyepak..princess 2 cube mem'babap'..princess 3??..kegelian meliaht muncung oren swan itu~)



namun begitu,puteri berlime berpuas hati dgn keadaan rakyat jelate dan bersyukur kerana keadaan negara masih terkawal sebelum diserang winter..


maka dengan ini,KAMI PRINCESSES OF NARNIA ingin mengucapkan selamat menghdapi peperiksaan untuk semua rakyat NARNIA..jgn tensyen2 k~~



^_+

with love: princess 4

10 comments:

HANIS NASA said...

beta berase sgt terharu dgn sambutan yg diberikn oleh para swan sekalian..
beta berharap swan2 dpt bertenang & tidak lg berkelakuan buas apb princesses dtg melawat next time!!!
to ggs:len kali kene beli byk2 roti k..pelahap gile swan2 ni..cisss

nikwani said...

tu la, swans nh sgt la x pandai bertendang.. nk bg mknn pon diserang bertubi tubi.. sgt x mengenang budi.. brani swans nh menderhake.. nk kne pancung neh~

'adilah w.a.r said...

haha...die buas kat korg je senanye~~~

kat org lain tak kot...

nadia: siyes lawak caption2 tuh..haha....nway...entry donut nye xde lg...beria tulis psl swan eh

ARC said...

Swans yg comel..
post la 1 balik Msia xleh? =P

nadia_saleh said...

haha..ARC..
nk kirim balik malaysia?
bley2..tmbang parcel awk bayar..
ok?

hihi..plus kak ale x jamin swan niy bley bhave k..

nadia_saleh said...

kak dila...mungkin btol gak taw..ngn org len dierng xde pon buat serangn hendap dari belakang..ngn ktrng,dierng serbu je..haha..

pasal donut mmg nk buat..tu laa..tp panjaaaaaaaaaaaaaaaaang gle..tgh kmpul kekuatan nk edit..hiihii

Miss SamHa said...

menarek giler kesah nie...hehe

btw,im hanis's frenz..nk kenalkn diri lah..comment ditinggal atas paksaan hanis..haniss diorang pggil hng kak yong ka???hihiii

HANIS NASA said...

yeh bebeh..hehe..wahhh 1st comment dr samha!!!hiii~

愛莎Cherry said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

日月神教-任我行 said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社