Thursday, November 5, 2009

Assalamualaikum wbt...haihh dah lama x update blog ni..dah bersawang dah hihi..btw tadi otw nk p kelas sembg2 ngan nikwani & ira,,dorg pn crita la dental school cari volunteer for clinical trial utk sensitive teeth bla2..mula2 aku cam besa je la kn x tertarik sgt la,,pas2 bila depa mention pasal dental school bg 30 euro utk each visit( diulangi 30 EURO for EACH VISIT),,haa trus tanya mcm2 hahaha...so balik dr kelas trus aku bukak student email.email nye adalah seperti berikut :

Hi guys,
The Dental Hospital were onto me and they wanted this sent to the class. One thing about it though is that the people in the class who have Helen Whelton as their mentor can't participate as this contact could introduce bias.
The Cork Dental Hospital is counducting clinical trials for a new brand of toothpaste designed to reduce sensitivity. The Hospital are looking for volunteers to participate in these sensitivity trials, which consist of 5 visits to the dental hospital that can be at any time of your choosing between November 2009 and Jan 2010 from 8:30am to 5:10pm. People who wish to volunteer must have sensitive teeth but are not using a sensitive toothpaste. Your first visit will test to see if you are elligable for participation but even if you are not accepted you will be paid 30euro. If you are accepted, 30euro will be paid at each subsequent visit and you will be given 100euro at the final visit.

If you think you are an elligable candidate for these trials and would like more information please contact 4901213. Note, people who ring this number will be screened to ensure the fulfill the necessary criteria before being allowed come for examination.

Ohh myyy...beruntung kn sape ade sensitive teeth ?!! haha...gigi pun sembuh,,duit pn dapat!!!(ye la mmg x 100% confirm sembuh tp possibility tu tinggi la) kalau terfikir nk tipu2 gigi anda tu sensitive,,sile batal kn niat anda sebab dorg bleh je detect gum ko tu sihat ke x hehe...tp bleh jugak la dpt 30 euro tu utk 1st visit...so kalau rs sakit bile makan/minum mknn/minuman panas/sejuk,,asyik berdarah bile gosok gigi ke,,peluang anda utk mendapat 220 euro amat cerah!! jgn malu2 boleh hubungi contact no seperti di atas.

p/s : dental school x nk bg komisyen utk org yg promote ke?^_^



6 comments:

tun syahirah said...

haih..ade org rupenye di cni ye~~

farah said...

hahaha...mmg dh 'bersawang' dh lh hanis...lma dh korg x update blog nih... btw,kte dh p check...tp x sensitif lah...(alhamdulillah,gigiku sht walafiat,hehe)... tp dpt la jgak 30e tu...hehehe....
korg,dent student xleh volunteer ke? asyik nmpk 2nd med je kt clinic tu...

HANIS NASA said...

hehe..ok2 ni i update la ni hihi..oii bes nya dpt free2 30e..sape2 je boleh volunteer..x kesah course ape pn..bleh je kalo nk g check,,cume nye malas je la*padahal every monday p dental school :-P*

cik S said...

flight tix x inclusive ke? :P

HANIS NASA said...

cik S: haha,,kalau inclusive,,i dah bawak sekampung dtg check gigi kat sini:-D

farah said...

hahaha...klakar la cik s nih.. ;P
msti mgidam nk dtg cork kn..so,juz kne smpn duet byk2 for flight tix je...BnB dh dpt free ;P