Monday, November 16, 2009

Biar betik??!!

Assalamualaikum...juz checked our house electricity bill---15.56 euro....=_='...sedikit hairan,,,jgn nnt tetibe dpt surat bill silap ke ape ke sudeyh..ke mmg normal je bill camni sebulan?? dgn laptop yg asyik on,,washing mashine asyik berpusing,,tertido ngan lampu terbuka dan byk lagi pembaziran yg dilakukan jumlah tersebut agak sedkit rasanya..

p/s: terdengar lagu westlife and its NOT from my lappy lalala~

6 comments:

nikwani said...

ok fine! it was from mine, hahaha
us against the world best! haha

Ulat Buku said...

x betol la... haha.. sbb org tu x dtg check meter kowt.. kat website esb tu kan, ade jugak suruh kte check meter sendiri pas tu submit kat die...

asma'hatta said...

kalau dia just estimate n x baca meter rumah korang, dia akan tulis 'E' before the meter reading on the bill..and dlm next bill dia akan deduct kalau dia overestimate or tambah kalau underestimate the reading.

HANIS NASA said...

nikwani : i noe :-D

ulat buku & ummi : baik!!nnt hanis check balik bill tu..thanks for the info~

愛莎Cherry said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

日月神教-任我行 said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社