Tuesday, October 21, 2008

busy woman huhh???

eloo...

sebenar nye aku x taw nk tulis pe..tp selepas dipakse oleh nik wani,aku pn merajin kan diri ku ini hehehe..pejam celik rupe nye da 1 bulan lebey da dok kat cork niy..dan dari kace mate aku ni, life kat cork ni busy sokmo!!!(ke aku yg suke membusy kn diri hehehe)

weekend pas kitorg wat open house..walopon kene wat nasi impit jerr,still tido lambat gaks!! this weekend,kitorg nk g dublin!!!!yey!!ni sume gara2 dublin games huhuhhu..kitorg men futsal!!! aku x taw camna leh terjebak dlm mende nih..tibe2 je aku sedar aku dah ade kat padang (hehehe cam x leh terima kenyataan).tapi sebenarnye aku takot gak nk g men futsal nih..dah la x penah men pn b4 this,training pn baru 2 kali kot???walaupn kitorg team bebas( dan bukan ye team harapan) aku x nk la jadi cam clown kat tgh2 padang tuh huhuhu....chaiyyok!!!!

semlm kene g student health centre psal mende immunisation tue...cian nik wani kene cucuk lagi skali hehehe(skin test konon!!)seb bek aku x kene..dah la aku ni x suke kene cucuk2 niy huhuhu
kalo aku cucuk org bole la hihihi...mintak2 leh dpt balik duit 225 euro tu aminnn....pas2 kami kene g jage booth yg charity week tu..1 org kene dok kat booth n the rest kene g jln2 mintak donation..kat malaysia pn x penah aku wat mende2 ni..sampai sini kene wat lak..tape2 sbb mende charity ni aku pn menjln kn misi bersame2 ira..
kitorg melilau setgh jam je tp aku rase not bad la kutipan yg berjaye diperolehi hehehe...dpt tgk the differences between org kat cni n malaysia..bukan nye aku kate org m'sia x bek, tp... paham2 la yerr...kat cni pn ade je yg reject tp die punye alasan powerrr sehh hehehe.. anyway,thanks to everyone!!!

malam plak ade talk by idris tawfiq kat boole..mmg touching sgt..time die story psal die nk masuk islam tu,tibe2 rase cam sebak laks (aku rase org len pn rase cenggitu)...tu la.. sbb kite x penah experience ape yg die rase..lagi pulak kite ni mmg lahir dlm family islam so kite x berape kesah..tapi lepas dengar ape yg die ckp,aku cam rase lebih menghargai ape yg aku ade skrg...

and tonite,ade lagi 1 talk dr idris tawfiq gak kat cork mosque..kitorg sampai lewat sket tp seb bek sempat dgr g.die ckp sal muslim future in cork(kalo x silap)..lam kol 9 lebey talk tu abis n kami pn balik...

ok la..da x larat nk tulih..sori sbb x masukkan gambar..next time k!!
nite!!! ;-)

6 comments:

ira said...

ambik darah je 225 euro..
da la dua2 lengan aku die cucuk cr vein..
sakit siot!!!
mmg cekik darah btul la..
arap2 dpt balik duit tu..
bleh buat belanje g spain=)

HANIS NASA said...

hohohoho....
aku suke idea ko tu ira!!!
jom shopping kat spain!!!

baZzzley said...

perghh..mahal gler amik darah pun 225 ker??nape x dtg klinik 63..kitorg amik darah free jer..haha..

HANIS NASA said...

uishhh...'baek' hati nye korang ni...
huhuhuhu da terlambat!!! dah la jpa x bg claim huaaa....

adilah best said...

betul2...setuju sangat dgn hanis pasal talk idris tawfiq tuh~~~ kite sendrik tak appreciate pon nilai Islam tuh...padahal tuh nikmat yg palingla besar...
so, sekarang, kitalah yang kena sebarkan Islam tuh...tapi, nak kena cite ngan orang, kite kena 'Islam'kan dulula diri kite kan???kan..kan???

HANIS NASA said...

betul kak dilah...(dgn nada insaf hehehe...)