Wednesday, October 29, 2008

First Post Here!!

Haloo!! Since every1 dah tulis at least 1 post, kte nak post jugakk!! Ok, sbenarnye nak post pasal kesejukan sini but then baru prasan terlambat sbb Nadia dah tulis dulu. Tp, nak jugakk tulis pasal sejuk yang gila2 (note tat its GILA not gler k) so i post one on my own blogg. Huhu. Mintak maaf ye pasal bhs yg rojak nie sbb x decide lg which 1 nak gune. Nak gune BM sbb blog 1 lg tu dah gune English, tp dah biasa taip dlm Eng. So both la skali buat sementara. =P

X de ape2 special hari nie, except that i was late for my DS class. Sume pasal bas yg sungguh teramat menepati masa sekali. Trn 1.25 ingatkn dah awal, skali tunggu sampai pkul 2 (klas pkul 2 tau!) Sampai jugak CUH around 2.15 tp lecturer dah start ajar. Malu GILA (Gila ok, not gler.. Hihi)!! Hari nie ade class pasal paediatric dentistry. Tgk gamba2 budak2 yg x gosok gigi + makan byk gula. Teruk. Then followed by BH yg x pernah paham2. Crita pulak pasal emotion. Showed us gamba2 then ask us to rate our feelings. WTH. Pcaya x klo kte kate kte feel excited tgk gamba table lamp tu. Haha. Abis BH, sambung pulak dgn material by lecturer kesygn kteorg. X tau brapa kali ter-gelak dlm klas hari nie. Die nie mmg suka main coins dlm poketnye, which leads to one ques: knpe poketnye byk gila (not gler ya~) coins everytime??? Senang la die nak g naik bas kat Dublin. Hhaha. Tp hepi jugak ari nie abis klas awal.. Dpt g shopping kat Tesco. =)

Oh ya, 1 lg. X biasa sungguh hari yg awal gelap nie. Blom pkul 6 dah gelap gelap, pkul 7 dah mcm waktu nk tido pulak. X biasa sungguh!! Kat swak cepat gelap pon x extreme mcm nie. Dah la 2 thn kat shah alam tlh membiasakan kte kat waktu semenanjung yg lmbt gelap. Everytime blk swak tu kte yg feel pelik pulak. Haha. Dah la, pening jugak cite psl gelap x gelap nie.

I think that's all. Kne tido nie. Esok ade klas anat awal2 pg. Dah la mlm nie x studi ape2 pon sbb mood krg baik. K la, g'nite!!

=)

3 comments:

nikwani said...

haha.. tragic GILA hari anda.. act ak pon dok bersoal jwb ngan diri sndr tym DS td.. "kenape noel ray ade byk coins kt dlm pocket die".. pst blagak plak byk coins siap bunyi2 kt dpn kte.. ish2 GILA x paham~

nadia_saleh said...

haha..Noel ray cube bgtawu kite yg die mampu untuk turun dan naek bas berjuta2 kali dgn adenye coins yg byk..
erica yg lambat gila dtg kelas semalam..naseb bek pak cik tuu cool..
kalau dpt DR.BURKE hbes da die suruh balik..ngee~~

AN-FHUAR~!!!

Ulat Buku said...

klo it's burke at tat time i'd rather x masuk kelas.. Hehe..