Wednesday, October 29, 2008

peti ais kat luar rumah!!!!!

hohohoho....
i'm back!!!! hehehe...saje je..borink2 kat bilik so aku pon nk post gak something..
skrg cork sejuk bangettt!!!..ritu aku kol mak aku..mak aku cakap"eyy sejuk nya kami kat dlm bilik,pasang air-cond 17 C"..pas2 aku cakap"ala...kami skrg ni 7 C huhu"..terkezut mak aku hehehe...hari ni lagi sejuk 3 C...pagi tadi aku bgn awal & x kalut g klas (magic wooo....) pas2 solat kat brookfield then kami pon melangkah keluar dlm kedinginan tengahhr ke cuh huhuhu...
dah la ujan..seb bek angin x kuat..payung aku tu mmg menunggu mase je..pkai pon wat malu tuan jerr hehehe...
klas kat cuh mmg menggugat iman la...dah la sejuk, si classmate aku ni p bukak tingkap lak..seb bek die bukak sikit je..time klas bh tu aku mmg cam x dok dlm klas da...x dengar pon die dok cakap ape...dah la si jo tu dok kat depan aku..aku x nmpk lecturer so ape lagi hehehe...tapi time nr tu, kalo aku x tido pon mmg aku x brp paham sebenor nye..die tgh tanye soalan @ bg statement aku pon tataw...classmate aku pon cam blurr je..apatah lg akak ni..hehehe
pas2 abis kat cuh kami pon berlari2 ke tesco..(sempat lagi tuh!!) . dah la aku ada usrah kul 630 so agak kalut jugak kami membeli belah brg2 nk wat nasi goreng...si erica yg x plan nk bli byk brg pon dah abis kn 20 euro lebey..dahsyat die nih hehehe...then g bli ayam kat farash (aku hentam spelling nih!!)..tapi aku x paham nape name die gitu sbb kat kedai tu die tulis summerstown???ape2 je la..
seb bek kami sampai tepat2 kul 630 kat bilik..sesampai nye kami kat bilik,lampu pulak rosak!!!!
argghhh...tension den..due2 lampu lak..so kami wat usrah kat umah yan..abis kul 9.then aku n ira g masak nasi goreng..hentam gune perencah tomyam hohohoho...suke suki je..ajak zira n ju skali.pas makan sembg2 jap pas2 kat sini la aku...dok post menda nih..hehehe
k la..nk studi lak..anat!!byk nye nk hafal!!!exam 16 nov..tp dorang ckp tu hr ahad..nanti akak check len la..bye2..tata..btw gud luck utk bdk2 dent & medic!!!all the best!!!

6 comments:

fendi said...

farash..nme yg agak pelik gak r..mse ak mule2 dtg pon cm trkjut gak r..beli ayam kt farash..beli clothing kt penney's..mcm2 jek nme kdai kt cork nih~
anyway, corkians pggl kdai tu farash bcoz tuan kedai tuh name die cmtuh~ just so u know~ =)

nikwani said...

ak ske tajuk post ko.. peti ais kt luar rumah.. haha peti ais dunia mmg sejukkkkk~ btw ak ske noel ray dan coins nye.. hahaha

HANIS NASA said...

ooo...tuan kedai tu tau ckp bm ke??
ritu die cakap "ayam?" .terkejut kitorg hehe

nikwani said...

ak rs die paham.. sure die paham gk tym kte membebel psl ayam tu kan? hahaha

nadia_saleh said...

hihi..die mmg tawu ckp malay laa korg..
tp ckit2 laa..

HANIS NASA said...

ckit2 x pe..kalo x malu nyerr... kang die paham ape yg kite dok membebel huhuhu