Friday, November 7, 2008

estranged!!!!!

halluu....

hihihi...dah lebih 1 week aku x post kat sini..sori admin..hehehe..busy bc post2 korang la.k la..berbalik pd topik kite hari ni..

tgh aku studi anat td,tetibe nk wani bukak youtube lagu 'itu kamu' by estranged..so, aku pon teringat la kisah2 silam kat akasia dolu2..x silap aku ajl ni bln januari rase nyer..
time tu mmg sesak la bilik tv tu..da plan dari sebln awal nk g tgk ajl tu..tp aku n kak tin dah mmg pengunjung setia bilik tv so x heran la kalo kami pon berade di sane..hihihi...

nik wani pon x terkecuali..aku msg die tny tgk x estranged perform?? "ku kat bilik tv la ni" jawab nik wani..amboiii..advanced bdk ni.. aku taw sgt kenape..hehehe...

ajl kali ni estranged menang!!!!aku sgt2 gembire hehehe..nik wani,of course la..
walopon ramai gak yg mengecam kemenangan itu,
akak x kesahhh...(esp ayah aku yg minat sgt kat aisyah tuh!!! menyanyi siap ngan wat drama g kat stage hahahaha...)

hehehe...aku pon x sangke dorang akan mng..
tapi dah menang,nk wat camne???hihihi...

video ni aku specially dedicated to nk wani a.k.a admin perasan tamak hehehe...enjoy!!!

p/s:walopn andy ensem tp rich pon comey gak!!
korang jahat x support aku wuwuwuwu..





12 comments:

ira said...

menarik2...=D

nadia_saleh said...

hahahaha
ira da start da~~

sakiinah (",) said...

hey dah lapuk la estranged hahaha
nikwany - pinky boy lalalala~

nikwani said...

hey, akak berani ye!
mn ade lapuk.. fresh lg tau
and always be!
andy tu the best drummer ever tau!
hehehe~

HANIS NASA said...

ntah nye kak sakinah ni..anyway..go go rich!!!;:-D

sakiinah (",) said...

hey! jgn kacau andy! he's MINE ;P

p/s: bkn dah lame ke diaorg mana AJL? bila masa ade AJL lagi nieh?

sakiinah (",) said...

*p/s: bkn dah lame ke diaorg 'menang' AJL? bila masa ade AJL lagi nieh?

HANIS NASA said...

kite tgh bercerite psal ajl taun niy la..next year nye ajl lmbt g kak...
anyway,akak mmg saje nk bg nik wani bengang kan??hehehehe...
nik wani : ko n kak sakinah leh wat fan club andy la..hihihi..bersaing la korang

nikwani said...

hoho.. no way! i x ske ade org len yg ske kt andy.. kalo ade skali pon i wish i didnt know.. tp da tertahu la plak.. hahaha

so kak sakinah.. lets fight for andy! hahaha

sakiinah (",) said...

hoho i know someone yg ada no. fon andy hehe mascom katakan tralala~

愛莎Cherry said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

日月神教-任我行 said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社