Thursday, November 6, 2008

Kebosanan

Bosannya brapa hari ni.. Bosan sgt2.. Hari2 bgn pagi pg kelas, balik kelas pastu terus duduk kat meja menghadap buku.. Plg2 pun pg mardyke ptg2 lepas klas.. Oh tidakkkk!!!!

Rasanya sbb bulan2 lepas sejak dtg sini aktiviti kita tak habis2. Waktu baru dtg tu sibuk shopping2, pg rumah2 senior buka2 puasa.. Kmudian ada sambutan raya, buat rumah tbuka, pg rumah tbuka dll. Lepas tu latih2 bola utk Dublin Games, pg Dublin. Masa tu komplain tak cukup masa nak blajar tapi skarang dah tak da benda2 tu rasa mcm kosong sgt pulak "schedule" kita. Haih~~ manusia mmg suka minta yg tak ada kan??

Sya mmglah tahu kena blajar tp blh x hidup sya jgn g klas, blk klas dan lekat kat meja studi saja?? Agak myesal juga lah awal2 tu x join byk skit clubs n socs.. Skrang nak join half way pun mcm pelik.. :'( Ok, jadi skarang, "aim" sya ialah: 1. habiskan anat sebelum Ahad(apa2 pun kena studi juga sbb dah ketinggalan) 2. sambung kelas Aikido minggu depan (dah 3minggu ponteng.. hehe..) 3. cuba pg meeting Iona minggu depan(menyesal x g awal2)

Oh ya, satu lg.. Sya dah buat keputusan psl ssuatu.. Perasan x?? Hihi..
Iaituuuuuuuuuuuuuu.............................
Sya akan menulis dlm blog ni dlm bahasa melayu DENGAN sebutan BAKU!!!!!! Sebabnya:
1. Mmg org selalu pun ketawakan sya sbb selalu "terkeluar" sebutan baku.. Jadi 'alang2 menyeluk perkasam......' *bwahahahahaha*
2. Supaya usaha cikgu bm waktu skolah tu tak la sia2.. X penat2 dia suruh org cakap dlm sebutan baku..
3. Untuk memenuhi tema 'gedik' kita.. "Ketua Gedik", cukup 'gedik' x??

Jadi, ANDA SEMUA DIMINTA MEMBERIKAN KERJASAMA SEPENUHNYA DENGAN MEMBACA SEMUA "POST" (alamak, tak pandai dlm bm) SAYA BERMULA SEKARANG DALAM SEBUTAN BAKU. Sekian, terima kasih.

Nota: Hahahahahahaha.. Cukup merepek tak 'post' ni?? Sebenarnya kena 'amaran' oleh 'ketua editor' kita ni sebab baru 1 post saja.. Betul2 tak da apa2 nak tulis tp tak nak 'lame' mcm ni pulak.. =P

4 comments:

nadia_saleh said...

apekah?
HEBAT GILA erica..
hahaha..
padan muke daa kene warning~~!!

nikwani said...

hahaha.. bgos2 erica..
gle berkesan warning ak..
teros bg 2 posts..
good coz dh ade usaha nk jd gedik..
but thats not enuf ok?!
keep it up! hehe~
kwn2 yg laen sile support
erica, our new member ok?!

to nadia: ko jgn nk pdn muke kt erica.. ko tu pon br bape post je kt sini.. cube blaja jd tamak sket nk tulis post.. xde la ak je nmpk tamak... hehe

ira said...

kekejaman bermaharajelela~~~~

'adilah w.a.r said...

good job eric!!!!

tahniah2x...

*clap2*